ТелеТек с амбиции за развитие във видеонаблюдението

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2007

От фирмата заявяват намерения за по-голям пазарен дял в страната на ТелеТек Електроникс

На 16 февруари т.г. ТелеТек бе домакин на традиционната презентация, на която в началото на всяка следваща година търговската фирма представя новите си продукти в направление Системи за сигурност. Събитието се проведе в рамките на наскоро завършилото изложение за охрана и охранителна техника Секюрити. Гости на презентацията бяха специалисти от мониторинг фирми, проектанти на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и сигнално-охранителна техника, инженери, занимаващи се с монтажа и поддръжката им, и др.

Специалистите, уважили презентацията, получиха подробна информация за най-новите продуктови предложения на ТелеТек в сферата на сигнално-охранителната техника (СОТ), пожароизвестителната техника (ПИТ) и системите за видеонаблюдение (ВН). „Спряхме се на тази алтернативна форма на участие в изложението, тъй като за нас най-важно е мнението и коментарът на клиентите ни. Търсим връзката не само между нас и клиента, но и допирни точки между самите клиенти", заяви Антонина Димитрова, търговски директор на Телетек. В рамките на презентацията бе съобщено, че фирма ТелеТек ще работи активно за все по-сериозно налагане на изделията с марка ТелеТек Електроникс на българския пазар. "Чрез цялостни клиентски решения екипът на ТелеТек има за цел в средносрочен план да влезе в челната тройка на фирмите, предлагащи системи за видеонаблюдение в България", обявиха организаторите.

Сред представените продукти бе пожароизвестителен контролен панел с 2/4 зони MAG 2/4. Той е с капацитет до 64/128 датчика за всеки панел, което го прави подходящ за домове и офиси. Разгледан бе и аналогово-адресируем пожароизвестителен контролен панел IRIS, който се характеризира с 2 кръга и 96 зони и е подходящ за охрана на хотели или големи офиси.

В областта на СОТ бяха представени комбиниран детектор с обхват до 15 м Wave P-Rex; клавиатура LED 63 VG за контролен панел CA60 plus със седем гласови съобщения към потребителя, светодиодна индикация и една програмируема зона; клавиатура LED 63 VG за контролен панел CA60 plus със синя анимирана LCD индикация и една програмируема зона; гласов дайлер VD 60 за контролен панел CA60 plus с 8 гласови съобщения към потребителя, всяко с продължителност до 5 секунди и др.

 

 
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top