Телетек с нов офис

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2006

Ще поддържаме над 40 000 артикула на склад, заявяват от фирмата

На 23 ноември т.г. официално отвори врати новата административно-търговска сграда на фирма Телетек в столичния ж.к. Дружба. Гости на тържеството бяха многобройни партньори, клиенти и приятели на наложилата се българска търговска фирма. Новият център на Телетек бе открит официално от Анелия Стоянова, изпълнителен директор на фирмата, и Румен Атанасов, председател на Камарата по електротехника в България. Откриването на новия административно-логистичен център бе отбелязано и с богата музикално-развлекателна програма, която през по-късните часове на вечерта прерасна в шумно парти, в което с много настроение се включи целият екип на Телетек. Официални гости на тържеството бяха Петър Полилеев, председател на борда на директорите на холдинг Телетек Груп, Михаил Манев, координатор на проекта за провеждане на специализирани обучения към Координационното бюро за техническо сътрудничество GTZ, Валери Петров, генерален директор на Global Finance за България - компания инвеститор и акционер в Телетек Груп.

Новата сграда е разделена функционално на административна и логистична част. В административната част освен офисните помещения са разположени шоу-рум, техническа служба и залите на Професионален учебен център "Искра". Логистичният център заема по-голямата част от новата сграда и се състои от два самостоятелни склада - централен дистрибуционен склад, обслужващ офисите на компанията в градовете Варна, Бургас и Пловдив, и логистичен център за регион София.

Паралелно с откриването на сградата, бе даден старт и на съвместния проект между Телетек и Камарата по eлектротехника, включващ провеждането на цикъл от специализирани обучения в областта на електротехниката. Заниманията ще се провеждат в Професионалния учебен център в новата сграда. Проектът е финансиран от Координационното бюро за техническо сътрудничество GTZ към посолството на Германия и е първият по рода си в България в областта на електротехниката, коментират от Телетек и Камарата по електротехника. Програмата на центъра за следващата година предвижда провеждането на няколко курса. По повод старта на проекта Петър Полилеев сподели „Отчитайки предстоящото ни членство в Евросъюза, след консултации с Камарата по Електротехника стартирахме тази инициатива, за да запълним празнината между теория и практика - синхронизиране на законодателството ни с това на Европейския съюз, от една страна, с практическото изграждане на сградни инсталации по новите изисквания, от друга".
Top