ТелеТек с офис в Благоевград

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 5, 2007

Фирмата демонстрира амбиции за сериозно пазарно присъствие в Югозападна България

На 7 юни т.г. официално отвори врати новият търговски офис и склад на фирма ТелеТек в Благоевград. Тържеството уважиха повече от 100 партньори и приятели на фирмата. По стар български обичай бе отслужен и водосвет. Лентата преряза Анелия Стоянова, изпълнителен директор на ТелеТек. Петър Полилеев, председател на Борда на директорите на ТелеТек Груп, поздрави гостите на събитието и посочи, че приоритети в развитието на фирмата са разширяване на търговската и логистичната мрежа на ТелеТек, съчетани със стандартизиран високоефективен процес на придвижване на стоките от производител към клиент и финансови инструменти, осигуряващи гъвкави схеми на работа с основните групи клиенти. Сред официалните гости на тържеството бяха Валентин Стоицев, изпълнителен директор на ТелеТек Електроникс, основен доставчик и член на холдинга, Борислав Градинаров, изпълнителен директор на Силтек Инженеринг, членове на управителния съвет на Телетек Груп и други.

"Новият офис е с площ от 250 кв.м. и се намира на изключително комуникативно място в близост до входа на града откъм София. Заема цялата магазинна част на нова кооперация и вътрешните електроинсталации са оборудвани изцяло с техника, предлагана от фирмата. В офиса са обособени три зони - шоурум, склад и офисна част. В изложбената част са показани голяма част от основните продуктови групи, предлагани от ТелеТек", коментира г-жа Стоянова.

"За демонстрация на функционалните възможности на системите за сигурност са направени действащи табла и е обособен видеокът. Складът заема площ от 180 кв. м. и в него се поддържа пълната продуктова гама на Телетек", допълва управителят на фирмата.

 
Top