Тежка сватба вдигна колегата ни Бисер Кътев

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2006

На 14 октомври колегата ни Бисер Кътев, ръководител на международния отдел в издателството, с огромно желание се присъедини към групата на семейните във фирмата. По стар български обичай, младоженецът каза твърдо "Да" на избраницата си Марияна с тежка сватба. Комплекс Екатерина в град Ямбол се оказа тесен за многобройните гости на младото семейство от цялата страна и дори от странство.

В празненството със сърце и душа се включи целият екип на издателска къща Ти Ел Ел Медия. Изявата ни бе оценена подобаващо, свидетелство за което бяха бурните амлодисменти в края на тържеството, с които ни изпратиха роднините и приятелите на младоженците. На сватбата колегите на младоженеца без съмнение се увериха в очевидния факт, че ключът към сърцето на Бисер се държи изцяло от вече законната му половинка Марияна.

Надяваме се, че личният опит, който има Бисер от професионалната му изява във всички страни от Югоизточна Европа, ще му помогне да успее в най-голямото предизвикателство до момента - да бъде достоен глава на голямо щастливо семейство.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top