Еър Трейд Сентър - България представител на GREE

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2007

Отскоро Еър Трейд Сентър - България има статут на изключителен представител на китайския производител GREE в частта от продуктовата му гама за централна климатизация. "Компанията е сред големите производители на климатизатори в света с над 28 000 души персонал и четири завода в Китай и Бразилия. За мащабите на GREE достатъчно красноречиво говори произведеният обем продукция за 2006 г. в размер на 13 милиона единици климатизатори. Техниката на GREE се отличава с високо качество и конкурентни цени, свителство за което е полученият за първи път от китайска компания през 2007 година Сертификат за експорт без надзор", коментират от Еър Трейд Сентър - България.

"Имаме намерения да разширим обхвата на дейността си до представителство на GREE за региона на Балканите и Югоизточна Европа. В подкрепа на намеренията ни, Еър Трейд Сентър - България поддържа на склад големи количества климатична техника - чилъри от 15 до 130 kW канални машини, вентилаторни конвектори, мултизонални климатични системи - VRF", допълват от представителството в България.

"Климатичните системи VRF са особено подходящи за места, където температурният товар се променя в големи граници през денонощието и годината. Агрегатите използват екологичния хладилен агент R410a за най-добра защита на озоновия слой. Базирани са на съвременната технология за плавно регулиране на мощността - дигитално широчинно модулиране (PWM). Климатичните системи ATC-GMV R410a използват компресори последна разработка на Copeland, наречени Digital Scroll, с плавно регулиране на мощността в границите 10% ", заявяват в отговор на въпроса какви като тип продукти от гамата на GREE ще лансират на пазара в страната.
Top