РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Ехнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 5, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонЕХНАТОН

25 години
Индустриална автоматизация
Решения от експертиСПЕЦИАЛИЗИРАНО НАПРАВЛЕНИЕ "ИНДУСТРИАЛНИ РОБОТИ" В ЕХНАТОН


Използваме опита си от десетки проекти в България и чужбина, за да предоставим оптимално решение с надеждна апаратура, която работи заедно. Използваме модерен софтуер за симулация и предлагаме съдействие за пускането в експлоатация, включително програмиране и електроизпълнение. Обръщаме специално внимание на безопасността, като интегрираме сертифицирана техника (бариери, сензори, лазерни скенери).

Знаем, че една роботизирана система трябва да служи вярно 24/7. За целта ангажиментът ни не приключва със самата инсталация, а продължаваме да се грижим за техниката с професионална периодична поддръжка и бърза реакция при нужда от сервиз.

Горди сме, че разполагаме с водещи специалисти не само по роботика, а и по задвижвания, контролери (PLC), машинен интерфейс (HMI), комуникации, машинна безопасност. Това ни позволява да работим професионално върху цялостни решения, а не върху части от тях.

Обучението също е важна част от процеса. В нашите две лаборатории по роботика в Технически университет София и технически университет София, филиал Пловдив даваме възможност на клиенти и студенти инженери да експериментират с истински демо роботи и целия нужен софтуер.

С наличната техника тестваме сложни интеграции между системи, което е рядкост в Източна Европа: 2D и ЗD машинно зрение, следене на конвейер в реално време, сензор за сила, мониторинг на процеси, анализ на производствени данни (AI).

 

25+ години опит | 800+ инженерингови проекта | 300+ иновативни решения | 5000+ доволни клиенти

 


Top