РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 1, февруари 2023 > РЕКЛАМИ В брой 1, 2023 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 1, 2023

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонСИГУРНИ И ЗАЩИТЕНИ С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА HAUPA

Германският производител HAUPA е стандарт за качество в областта на инструментите и технологиите за кабели за енергетиката и индустрията. От 1961 г. насам компанията произвежда надеждни и качествени инструменти, които помагат на електроспециалистите да работят спокойно и удобно, като се чувстват сигурни и защитени.


Като официален дистрибутор на продуктите с марка HAUPA на българския пазар, фирма Ехнатон доставя на българските потребители широка гама иновативни и сигурни инструменти и материали, които поддържа на склад.

Инструменти и аксесоари за кабели

Ехнатон предлага на електроинсталаторите у нас богато продуктово портфолио инструменти и материали, необходими за обработката на всякакъв вид кабели и проводници – рязане, зачистване и кримпване, оборудване за изтегляне на кабели; от основното оборудване до специални инструменти за професионално приложение.

Стандартни професионални инструменти

Гамата стандартни професионални инструменти с марка HAUPA включва: отвертки, клещи, чукове, триони, гаечни ключове, бургии, както и разнообразни комплекти инструменти в практични и здрави кутии, куфарчета и чанти. Продуктовата линия осигурява богат избор, надеждност, иновативност, обезпечаваща сигурност и защита при работа, ергономичност и ефективност.

 

www.akhnaton.biz

 

ЕХНАТОН

Индустриална автоматизация
Решения от експерти

 

27+ години опит

900+ инженерингови проекта

300+ иновативни решения

5000+ доволни клиенти


Top