РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, май 2024 > РЕКЛАМИ В Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, 2024 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонVario-X – енергийна ефективност и инсталационна гъвкавост

 


Носител на редица награди, иновативната модулна платформа Vario-X на Murrelektronik позволява премахване на електрическото табло, както и бърза и лесна инсталация. Тъй като Vario-X е IP67 и модулна, тя предоставя възможността без наличие на електрическо табло да се свържат двигатели, серво системи, сензорика, изпълнителни механизми, SCADA приложения чрез вградено iPC, safety устройства и всякакъв тип комуникации, позволявайки пълното управление на машината.

 

С това се постига съвсем друг клас гъвкавост и мащабируемост. Тъй като няма труд по изработването на табло, а инсталацията на място се осъществява единствено през конектори, времето за работа се намалява доказано с до 40%. В комбинация с технология за цифрови двойници, Vario-X отвежда потребителите в дигиталното бъдеще на автоматизацията.

 

Прилагането на интелигентни и опростени инсталационни концепции за децентрализирана автоматизация като Vario-X води до подобряване на енергийната ефективност заради намалени потребности от охлаждане и до спестяване на пространство, което може да се оползотвори за друго оборудване или намаляване размера на машината.

 

www.akhnaton.biz

 

Индустриална автоматизация
Решения от експерти


Top