РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 1, март 2021 > РЕКЛАМИ В брой 1, 2021 > Гемамекс - Георги ГенчевГемамекс - Георги Генчев, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 1, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Гемамекс - Георги ГенчевГЕМАМЕКС
www.gemamex.com

Инвертори за енергийна ефективност на помпи и вентилатори

OMRON предлага компактен честотен регулатор Q2, който съчетава високоефективен V/F и векторен контрол за всеки тип двигател и е перфектен за помпи и вентилатори. Резултатът е надежден продукт, предназначен за дългосрочна работа без поддръжка и осигуряващ: Намалени хардуерни разходи с вграден EMC филтър и вградена функционална безопасност (STO SIL3 / PLe). Спестено време за инженеринг и пускане в експлоатация благодарение на софтуерни инструменти, мобилно приложение и “съветник”.Постигане на енергийна ефективност с вградения прецизен PID-регулатор с богат набор от възможности и предоставящ функциите
PID SLEEP и PID WAKE-UP.

GD200A на INVT предлага специализирани енергоспестяващи функции за управление:
• поддържане на зададено налягане в определени граници „от-до” с настройка на хистерезиса.
• управление на до две допълнителни помпи, включващи се при недостиг на ресурс на основната помпа.
Базирани на DSP система за управление, задвижванията INVT GD200A предлагат V/F и векторно управление и различни защити за управление на асинхронни двигатели.

Значително подобрена конструкция, повишена надеждност. Сертифицирани са от TUV и SUD.

Новите инвертори от Yaskawa GA700/GA500 осигуряват огромен потенциал за спестяване на енергия. Минимални загуби от преобразуване – изключителна ефективност – до 98,5%.
Готови параметри за работа с помпа. Вградено захранване за датчик за налягане. Възможност за дописване на приложен софтуер – редуване на две помпи за постигане на равен брой работни часове. Функция "Sleep" за икономия на електроенергия и минимално износване.

ГЕМАМЕКС предлага за закупените честотни инвертори безплатен проект и консултации при настройките за постигане на по-висока ефективност.


Top