РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хелукабел България, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Хелукабел БългарияГъвкави алуминиеви кабели – решението за много индустрии

Поради рязкото покачване на цените на медта, могат да се направят значителни икономии на разходи при преминаване към алуминиеви кабели.

▪ Алуминият е с около 70% по-ниско тегло
 Медта е около 3,5 пъти по-скъпа от алуминия
 Съвременните изолационни материали увеличават допустимото
токово натоварване на алуминиевите кабели
 Изпитана технология за свързване и инструменти за всички размери
 Международни сертификати по стандарти на VDE и UL


СВ-крипваща технология

Алуминиевите проводници обикновено се използват като наземни и в приложения със средно напрежение, но през последните години все повече се налагат и в индустриални сектори като автомобило- и самолетостроенето. Твърдите проводници вече далеч не са единствената опция.

Предлаганият от нас HELUWIND® WK POWERLINE ALU се отличава с изключителна гъвкавост и дълъг експлоатационен живот. Кабелът е разработен в тясно сътрудничество с нашите клиенти във вятърната енергетика.

Всеизвестно е, че дори най-качественият проводник не струва много без да са осигурени подходяща обработка и добри електрически контакти.

Затова разработихме специална C8-кримпваща технология за нашата серия фино усукани алуминиеви проводници, която гарантира постигане на най-добрите електрически характеристики и съответствие с изискванията на стандарт IEC 61238-1 клас A за съединители за силови кабели.


HELUKABEL България ЕООД
1582 София
бул. Проф. Цветан Лазаров 71
Т.: 0888 18 96 38
info@helukabel.bg
www.helukabel.bg

 


Top