РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Маунт прес, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Машини, технологии, оборудване за Industry 4.0, 2018

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Маунт пресМАУНТ ПРЕС ЕООД
заваръчни апарати

MIGATRONIC
WELDING VALUE

MIGATRONIC COWELDER – евтина стъпка към роботизирано заваряване

Колаборативният робот за МИГ/МАГ заваряване CoWelder е най-новият продукт на датската компания за професионална заваръчна техника Migatronic. Той e от семейството на „коботите“, тъй като работи заедно с човека в споделено работно пространство.

Шест-осното рамо на CoWelder се придвижва бързо между различни заваръчни позиции. По този начин то може да заварява много по-бързо, отколкото на ръка при производството на малки и по-големи серийни компоненти. Коботът предоставя непрекъснато заваряване с високо качество.

Инсталирането на CoWelder във вашето производство отнема съвсем малко време. Коботът пристига напълно окомплектован и готов за инсталиране. Той може да бъде поставен върху всяка заваръчна маса, без нужда от допълнително работно пространство. Програмирането му е изключително бързо, лесно и интуитивно.

CoWelder се предлага в две версии, в зависимост от дължината на рамото. Той работи в ралични комбинации апарати от най-новата серия на Migatronic – SigmaSelect.

Продуктът се предлага на българския пазар от фирма Маунт прес ЕООД, официален вносител и сервизен партньор на Migatronic за България.

e-mail: office@zavarachniaparati.com
телефон: 0888 622 416

www.zavarachniaparati.com


Други рекламни публикации на Маунт прес

Top