РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 8, ноември 2022 > РЕКЛАМИ В брой 8, 2022 > Microchip TechnologyMicrochip Technology, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 8, 2022

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Microchip TechnologyСилови решения, базирани на силициeв карбид

 

Използвайте SiC лесно, бързо и уверено

 

Световният пазар на базирани на силициев карбид (SiC) решения расте стремглаво - бъдете начело с Microchip. Нашето водещо в бранша портфолио от SiC силови решения осигурява минимална цена на продуктите, бързо излизане на пазара и възможно най-нисък риск.

Ненадминатите устойчивост, надеждност и работни характеристики на нашите продукти елиминират необходимостта от прилагане на решения за резервиране и защитни антипаралелни диоди, като намаляват броя на необходимите компоненти и ви дават възможност да разработвате по-компактни, по-леки и по-евтини приложения. Нашите цифрови гейт драйвери и всеобхватни системни решения съкращават времето за разработка с до 6 месеца, ускорявайки излизането на пазара, а с това и повишават вашите печалби.

Нещо повече - нашата стратегия, базирана на две мощности за микроелектронно производство и множество източници на епитаксиални пластини, ни позволява да доставяме на клиентите си силови SiC прибори в срок от 8 до 20 седмици, изпреварвайки най-добрите срокове на конкурентите с година и повече. Ние не само можем да осигурим SiC продуктите, които ви трябват сега, но и нещо повече - клиентски ориентираната ни практика по отношение на остаряващите компоненти гарантира, че ще продължим да доставяме необходимите ви продукти дотогава, докогато имате нужда от тях.

• Изключително ниски импулсни загуби, подобряващи ефективността на системата

• Висока енергийна плътност, осигуряваща намалени габарити и тегло

• Три пъти по-висока термична проводимост спрямо силициевите прибори

• По-ниски изисквания към охлаждащите радиатори, водещи до намалени габарити и тегло

• Стабилна работа при високи температури, подобряваща надеждността при висока енергийна плътност

 

Името и логото на Microchip и логото на Microchip
са регистрирани търговски марки на Microchip
Technology Incorporated в САЩ и други страни.
Всички останали търговски марки са собственост
на регистрираните им притежатели.

© 2022 Microchip Technology Inc.

Всички права запазени. MEC2440A-BUL-10-22

microchip.com/esc

 

 

 


Top