РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Неопротект, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ НеопротектNEOPROTECT

LOTO
ПРОДУКТИ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ И ОБОЗНАЧАВАНЕ

LOCKOUT / TAGOUT устройства и системи за заключване: Защитни катинари (алуминиеви катинари, диелектрични катинари) с различна дължина на скобата и система на заключване:
KEYED DIFFERENT – различно заключване. Всеки катинар е с различен (индивидуален) ключ.
KEYED ALIKE – заменяемо заключване. Всеки от ключовете е приложим и на другите катинари.
MASTER KEYED – заключване с главен ключ. Един ключ може да отключва система от
катинари с различно заключване.
Защитни заключващи резета » Заключващи устройства за електрически прекъсвачи » Продукти за заключване на електрически устройства и системи » Заключващи устройства за спирателни кранове и за сферични спирателни кранове и клапани, за пневматични устройства и принадлежности, за контакти, бутони, щифтове » Кабелни заключващи устройства, за заключване на вентили на газови бутилки и др.
Предлагаме и Кутии за съхранение на заключващите устройства и продукти » Станции за Lockout продукти » Персонализирани комплекти от Lockout продукти - за електрически системи, за заключване на механични устройства и др.


НЕОПРОТЕКТ е директен вносител на лични предпазни средства, работни обувки и специализирано работно облекло на производители и брандове с доказано качество, които бихте могли да разгледате на нашия уебсайт www.neoprotect.eu.


SIXTON
Предпазни работни обувки, изработени при прилагането на най-съвременните технологии и материали със 100% италиански произход

SENKO
Персонални газдетектори

RidgeGear
Екипировка за работа на височина и в ограничени пространства

NERI
Работни ръкавици BOXER, специализирани и работни облекла GREENBAYНЕОПРОТЕКТ ООД
• М: +359 (0)885 082227
• info@neoprotect.eu
www.neoprotect.eu


Top