РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 2, март 2020 > РЕКЛАМИ В брой 2, 2020 > Ритал



Ритал, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2020

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Ритал



Какво прави AX и KX
уникални


Проектирани за Индустрия 4.0. С новите АХ и КХ Rittal отваря нови перспективи за своите партньори с безпроблемно интегрирани цифровизирани процеси в тествана система.

Гъвкави
Универсални! Новите им функции, като модулен дизайн и оптимизираните отвори и размери, спомагат за по-доброто използване на пространството вътре в корпуса. Процесът на сглобяване е не само бърз, но и гъвкав. Намаляването на броя на аксесоарите опростява логистиката и складирането.

Безопасни
Rittal отново е една крачка напред! AX и KX предлагат повишена безопасност и сигурност, благодарение на техните класове на защита и сертификати. Използването на скоби за стена за фиксиране на продуктите на място не влияе на степента на защита.

Лесно конфигурируеми
С висококачествени 3D данни през уебсайта на Rittal или портала за данни на Eplan.
По-малкият брой части опростява инженерните процеси, а QR кодът, с който са снабдени всички панели позволява безпроблемно наблюдение.

Бърз монтаж
Поръчката и сглобяването се правят в новия напълно автоматизиран завод в Хайгер. Реализират се бързо и с гарантирана непрекъснатата наличност. Монтажната плоча, вратата и подовата плоча се доставят немонтирани и могат да бъдат незабавно обработени без да се налага демонтаж.
AX и KX могат да бъдат сглобени много бързо и практически без инструменти.

РИТАЛ ЕООД
София, 1592
бул. Искърско шосе 7
ТК Европа, сграда 7, ет. 2
Т.: (02) 439 0550
office@rittal.bg

www.rittal.com


Top