РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

RS Components, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 3, 2018

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ RS ComponentsЗащо да направите RS свой дом?

RS Components са тук, за да Ви помогнат да се справите с най-трудните предизвикателства

Къде отивате, когато Ви трябва решение?


RS Components работят с инженери по цял свят повече от 80 години. Вярваме, че сме развили връзка с инженерите и връзка с Вас.

Също така вярваме в инвестирането в бъдещето на България.

RS е единствената компания, която може да Ви предложи място за изследвания, дизайн, прототип, изграждане и поддръжка на Вашия продукт или приложение. В каквато и сфера на индустрията да работите ние желаем да изградим взаимоотношения, така че да изпитате чувството „добре дошли у дома“, когато дойдете в RS.

Докато инженерната общност се развива през последните осем десетилетия, RS се движи с нея и продължава да разработва нови начини, за да Ви помогне да се справите с Вашите инженерни предизвикателства.

Защо да направите от RS своя дом?

Вие желаете нещата да бъдат лесни. Искате сигурността, че ако търсите правилния продукт или вдъхновение за следващия дизайн, може да посетите едно място и да откриете това, което Ви трябва.

С над 500 000 продукта, от които да избирате, както и постоянно представяни чисто нови продукти, Вие може да бъдете на челните места във Вашата област. А за моментите, в които Ви трябва малко допълнително съдействие или напътствие, нашите специализирани екипи за обслужване на клиентите и технически услуги ще направят всичко възможно да помогнат.

Желаете инженерни данни. Ние гарантираме, че нашият уебсайт съдържа информацията, която Ви е необходима за вземане на решение. Характеристики на продукта, справочни ръководства, технически чертежи и 3D CAD файлове са достъпни онлайн по всяко време.

Но това не е всичко. Ние се гордеем с отлични взаимоотношения с доставчиците с водещи марки в индустрията, така че да може да изберете правилните продукти и да имате гаранцията, че те ще бъдат доставени, когато се нуждаете от тях: на следващия работен ден или по съгласуван график.

Продуктът на Вашето бъдеще

Ние не само предлагаме продукти – като бизнес, ние чувстваме, че е жизненоважно да се поддържа амбицията и вдъхновението на всеки един инженер, който дойде при нас.

За да насърчим бъдещите поколения да следват мечтите си, ние споделяме и подкрепяме забележителни истории от реалния живот на нашите клиенти и доставчици, които са постигнали невероятни постижения: посетете нашия уебсайт, за да научите повече.

Искрата на дизайна

Като се вслушахме в инженерите, разбрахме, че те са хора с големи идеи и често бариерата пред бързото превръщане на една идея в инженерно решение е ограниченият достъп до инструменти за проектиране.

Нашият принос към света на инженерите е наборът от инструменти DesignSpark, който продължи да се разширява и сега включва PCB Design, 3D Mechanical Design, Electrical Design, Safety System оценка и управление на излизащите от употреба компоненти. Всичко това е безплатно и достъпно за Вас с едно щракване на мишката от designspark.com

Ако търсите най-новите продукти, най-големия избор на марки, технически съвет, водеща в класа си услуга, общност и достъп до безплатни инструменти за проекти, има само едно място, към което да се насочите.

Затова позволете да Ви вдъхновим да направите RS Вашия Дом на инженерството.

С радост ще се срещнем с Вас!

RS Components ще бъдат в София на 5 юни, вторник, и в Пловдив на 7 юни, четвъртък. Това е уникална възможност за Вас да помогнете за оформяне на бъдещето на RS Components в България. Присъединете се и се включете във вълнуващи разговори с представителите на RS, които са подготвени да изслушат Вашите бизнес потребности и да демонстрират нашите способности и желание да помогнем за разрастването на Вашия бизнес.

За да се регистрирате, посетете export.rsdelivers.com и потърсете „Roadshow“

Водещи доставчици


Top