РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Сензомат, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Сензоматsensomat
sensors & automation

Радарните сензори имат предимството устойчиво да работят при всякакви атмосферните условия. Високата им резолюция и големи обхвати ги правят особено подходящи за измерване и контрол на ниво. Освен в промишлеността, те намират и приложения свързани с контрол на трафика - наличие / отсъствие или разстояния до влакове, трамваи, камиони и други, заетост на паркинги, за предотвратяване на сблъсъци на мобилно оборудване като товарни устройства, мотокари, пристанищни машини, кранове и други.

Представяме ви два нови модела радарни сензори, за които са характерни малките им размери, високата им прецизност и опции за няколко вида изходи.Радарен сензор T30R

Сензор T30R e с челна резба за монтаж М30. Обхват до 15 метра, с 2 работни зони и ъгъл на сканиране 15° x 15°, резолюция и повторяемост от 1мм, изходи: аналогови и дискретни, IO-Link и Pulse Pro.

Радарен сензор LRS

Сензор LRS е специално предназначен за измерване на ниво в резервоари. Корпусът му е точно като сензорите за контрол на флуиди които предлагаме, с цветен дисплей и възможност да се завърта на 180° за по добра видимост. Обхват до 10 м, с тесен конус на сканиране от само 5° или 10° според модела , резолюция от 1 мм, аналогови, дискретни и IO-Link изходи.

Приложение с T30R

Измерванена ниво с LRSСензомат ООД
e-mail: info@sensomat.info
тел.: 058/603 033
www.sensomat.info

 

 

 


Други рекламни публикации на Сензомат

Top