РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

СИАД България, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 1, 2019

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ СИАД България 

СИАД ОСИГУРЯВА ГЪВКАВИ,

АВАНГАРДНИ И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ

Групата СИАД е една от най-значимите италиански компании, представена с офиси и производствени мощности в Европа и целия свят с над 90-годишен опит в областта на индустриалните газове, свързаните с това технологии и инсталации, както и в сферата на здравеопазването и услугите.

СИАД БЪЛГАРИЯ е представител на Групата СИАД на българския пазар на индустриални газове, предлагайки широка гама от продукти и услуги, които удовлетворяват високите изисквания на своите клиенти от различни сектори на индустрията.

В областта на механичната обработка СИАД предлага партньорство за доставка на газове за рязане и заваряване, оборудване, както и специализирано проектиране на автоматични и заваръчни инсталации за своите клиенти.

Над 90-годишния опит, натрупан в сектора, превърна дивизията по обработка на метали на Групата СИАД в отправна точка за всички експерти.

Придобитите през годините знания са на разположение на клиентите чрез обширната ни международна мрежа, създавайки динамични синергии, които водят до изключителни резултати. СИАД предоставя услуги и техническа помощ при избора на най-подходящите за клиента процеси на рязане и заваряване, които не само ще бъдат най-разумни по отношение на разходите, но и ще осигурят оптималното изпълнение и качество, съобразено с нуждите на клиента.

Чрез постоянните си инвестиции в иновации и научни изследвания, СИАД осигурява авангардни, гъвкави и високотехнологични решения, които носят и икономически предимства за клиентите.

СИАД

www.siad.bg


Top