РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Top Metrology, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 9, 2019

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Top Metrology



Най-високо ниво на производителност, точност и автоматизация

Макино 5-осните машинни центри предоставят безпрецедентни нива на производителност и точност и в най-сложните 5-осни обработки.
Независимо от материала или процеса на работа, технологиите на Makino осигуряват ефективност на световно ниво на обработвания контур. Ротационните оси с ултрависока точност и превъзходните системи за контрол на движение премахват грешките и увеличават максимално точността, като същевременно подобряват скоростта и производителността, намалявайки времето за цикъл на част.


Всички 5-осни хоризонтални и вертикални обработващи центрове на Makino са конфигурируеми за автоматизирано производство. Когато нашите 5-осни хоризонтални центри за обработка са интегрирани в автоматизирана система, производителите могат да очакват скоростта на използване на шпиндела до 95% , както и без надзор при работа през нощта и уикендите. Чрез максимално използване, 5-осните машини на Makino постигат най-високи нива на производителност при най-ниски постижими разходи за част.


Машини с цел: Изберете Вашата серия


Хоризонтални 5 осни

5-осните хоризонталните обработващи центри на Makino MAG-Series са идеален избор за механична обработка на средни и големи алуминиеви корпуси и компоненти. Несравнимите нива на обработка на различни метали и превъзходните системи за стружкоотделяне, вдигнаха летвата за производителност и ефективност.
T-Series на Makino с технологиите за обработка на титан TI ADVANTIGE ™ осигуряват четири пъти по-голяма производителност и до девет пъти по-дълъг живот на инструмента при традиционното фрезоване на титан.
Всички Хоризонтални обработващи центри от серията от 1-Series на Makino могат да бъдат конфигурирани за пълни 5-осни приложения за хоризонтална обработка, което ги прави идеални системи за ефективна обработка в аерокосмическото и медицинското производство.

Вертикални 5 осни
Увеличете скоростта и прецизността! Скоростта на въртящите се оси на Makino намаляват времето на цикъла, докато динамичните ни точности осигуряват по-високо качество на повърхността.
Дизайнът на серията Makino D включва екстремни скорости и прецизност за по-строги допуски и безупречни преходи и повторяемост в сложни 3D контурни детайли. От грубо до високоскоростно довършване на многостранни, контурни 3-D геометрии, D200Z повишава производителността с най-конкурентните възможности за обработка на сложни матрици и форми, които обикновено се намират на автомобилния, шприц-формовъчен, опаковъчен, медицински и оптичен пазар.
Makino F Series вертикален машинен център съчетава бързина, точност и гъвкавост, необходими за постигане на тесен толеранс при 5-осно фрезоване.

Вертикалният обработващ център Makino V Series е проектиран за изработване на матрици . Той разполага със специално проектирана маса за накланяне-въртене с комбинирани оси B- и C-, както и пълно 5-осово едновременно обработване за сложни 3 -D форми.


ТОП Метролоджи ЕООД
Изключителен представител на MAKINO
Т.: +359 897 21 99 43
office@topmetrology.bg
www.topmetrology.bg

 

 


Top