РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Top Metrology, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2020

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Top Metrology
НИШКОВА ЕРОЗИЙНА МАШИНА

Оптимизирайте ефективността с висока производителност
и революционна система за управление.ЕФЕКТИВНИ EDM  РЕШЕНИЯ ЗА СЛОЖНИ
И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЧАСТИ

Нишковата ерозийна машина използва нишков електрод в потопена вана с диелектрична течност и предлага ефикасен метод на производство за обработка на детайли с прецизна геометрия, които са трудни за обработка с други методи.
Makino са проектирани за най-висока надеждност и прецизна точност за обработка на по-фини повърхности, като същевременно намаляват разходите за поддръжка и консумативи.

U6 H.E.A.T
Разширете възможностите посредством U6 с подобренията на системата за промиване и филтриране
Подобно на по-малкия U3., U6. Wire EDM машина осигурява идеална комбинация от скорост, точност и възможност за гладкост на повърхността при по-големи скорости за справяне с най-взискателните изисквания. H.E.A.T. разширява разнообразните възможности на U6 с подобрения на системата за промиване и филтриране, за да повиши производителността.
Управлението Hyper i на Makino при U6 H.E.A.T., осигурява интуитивни операции за настройване, подобни на смартфони и таблети. Операторът е снабден с команден достъп до управлението с големия 24-инчов HD дисплей с тъчскрийн, който е допълнително подобрен със стандартна мишка и клавиатура. Контролът с Hyper i използва ефикасен и лесен за използване интерфейс приложим във всички обемни и нишкови ерозийни машини на Makino. Управлението Hyper i е също стандартно с включени електронни наръчници, видеоклипове за обучение и разширени помощни функции на E-Tech Doctor, достъпни за оператора на една ръка разстояние.


ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Машина U6 H.E.A.T е с минимален габарит и дизайн, който интегрира диелектродния резервоар в лятия корпус на машината, което също подобрява термичната стабилност на машините. Въведена е система Split-V Wire Guide, която изисква по-малко поддръжка и издържа 34 пъти по-дълго от традиционните водачи.
Поддръжката на машината и консумативите за износване също са намалени в сравнение с традиционните дизайни, което осигурява по-голяма производителност, като същевременно намалява оперативните разходи.
Като индустриален лидер в технологиите за ниско потребление на електрод, Makino работи за намаляване на най-големите разходи за работа с нишковата EDM машина. U6 H.E.A.T. съдържа солидна библиотека за условия на обработка, която е разработена, за да осигури оптимална комбинация от скорост, точност, повърхност и ниска консумация на електрода. Машината използва по-големи независими двойни помпи с по-голям капацитет и използва тази допълнителна мощност, за да достави по-високо налягане и обем на промиване при механична обработка, за да намали времето за цикъл на грубо рязане. Машината е стандартна и с филтрираща система за филтри с по-голям капацитет и технология, която предотвратява традиционните опасности от подхлъзване, които обикновено се срещат при подмяната на филтъра.

Посетете ни на изложението
MachTech & InnoTech
Интер Експо Център, София
9 - 12 юни 2020
Заповядайте в Зала 4, Щанд С11
Очакваме Ви!


ТОП Метролоджи ЕООД
Изключителен представител на Nikon Metrology
Т.: +359 897 21 99 43, office@topmetrology.bg

www.topmetrology.bg


Top