Електро плюс предлага пълната гама на Legrand

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 3, 2008

От март т.г. фирма Електро плюс има права да предлага пълната продуктова гама на Legrand, съобщи за списание Инженеринг ревю Милко Тодоров, мениджър на софийския офис на компанията. Досега от продуктовото портфолио на Legrand фирмата е предлагала кабелни скари Gamma-P, ключове и контакти Bticino и телени кабелни скари Cablofil. С новопридобитите права Електро плюс ще дистрибутира цялата гама изделия на компанията, включително продукти за защита на вериги, захранващи гребени, електроинсталационни продукти, механизми от сериите Cariva и Mosaic, кабелни канали и колони DLP, подови кутии и евакуационни осветителни тела. Посочените продукти вече са налични в складовете на Електро плюс в Пловдив, София и Сливен, съобщават от фирмата.

"Електро плюс ще продава продуктите на едро, предимно на търговски и инсталаторски фирми. Основните акценти в търговската политика на фирмата ще бъдат подходящо подбрани складови наличности и компетентно и навременно обслужване", допълни г-н Тодоров.

Електро плюс е позната на нашия пазар като доставчик на широка гама електроматериали и електрооборудване за индустрията и бита - кабели, кабелни канали и скари, осветителни тела, кабелни накрайници и маркировки, гофрирани и гладки PVC тръби, метални тръби, трансформатори СН, системи за дома и др.
Top