Шнайдер Електрик лансира UPS системи на MGE

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2006

С поредица от презентации, организирани в различни градове на страната, Шнайдер Електрик България обяви на клиентите си от индустриалния сектор, че стартира кампания за налагане на трифазните системи за непрекъсваемо електрозахранване на MGE на българския пазар. Отскоро MGE UPS Systems отново е част от структурата на Schneider Electric, съобщават от офиса на компанията в страната. Маркетинговата инициатива стартира на 18 септември в столицата и продължи до 26 септември, обхващайки градовете Русе, Варна, Бургас и Пловдив. Презентационната програма включваше подробна информация за произвежданите от MGE UPS Systems трифазни системи за непрекъсваемо електрозахранване и активни филтри, както и възможностите с тях да се решават различни инженерни задачи в индустрията. Основни целеви групи от специалисти, проявили интерес към презентациите, бяха индустриални крайни клиенти, системни интегратори, проектанти и дизайнери. Като приоритетна приложна област на представените трифазни системи, от Шнайдер Електрик България определят осигуряване на непрекъсваемо електрозахранване на високорисково оборудване от индустриалния сектор.

Презентациите бяха съпътствани от импровизирани дискусии за ситуации и проблеми в индустрията, свързани с осигуряване на високо качество и непрекъсваемост на електрозахранването. Освен чисто теоретичната информация, организаторите предоставиха на присъстващите специалисти възможност да се запознаят с работата на UPS системи и активни филтри за хармоници в условия, близки до реалните. Акцент в презентационната програма бяха сложните UPS архитектури, осигуряващи най-висока надеждност и непрекъсваемост при всякакви условия на работа на централните захранвания. Представени бяха най-високонадеждните UPS архитектури, които MGE предлага, реализирани чрез използването на статични превключватели Upsilon STS. Домакините обърнаха специално внимание на продукта Galaxy 5000, от който Шнайдер Електрик България поддържа на склад модели с мощност до 120 kVA.

Презентационната програма включваше и представяне на референтни проекти с апаратура на MGE UPS Systems в България, характеризиращи се с висока сложност на изпълнение. Сред разгледаните проекти бяха изискващи висока надеждност на електрозахранването инсталации в Агрополихим, Мегле, Девня цимент, както и централните информационни центрове на Мтел и др.
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top